През последните няколко години Ванеса Кърби набра сериозна скорост в Холивуд.

...
През последните няколко години Ванеса Кърби набра сериозна скорост в Холивуд.
Коментари Харесай

Кой е мъжът до Ванеса Кърби

През последните няколко години Ванеса Кърби набра сериозна скорост в Холивуд. Първата ѝ сериозна роля в огромен франчайз пристигна през 2018 година в " Мисията невъзможна: Разпад ", а година по-късно я гледахме в " Бързи и гневни: Хобс и Шоу ".

Провал ли се оказа " Наполеон "

Какво са приходите от бокс офиса

През 2021 година пък Кърби мина на напълно друго равнище, получавайки номинация за Оскар за представянето си във " Фрагменти от живота на една жена " (Pieces of a Woman). А сега можем да я гледаме по кината в " Наполеон " като Жозефин - обичаната на Бонапарт.

Нещата се развиват доста добре за Ванеса Кърби и в персонален проект. От октомври 2022 година актрисата е свързвана със състезателя по лакрос Пол Рабил . Година по-късно двамата най-накрая взеха решение да потвърдят публично връзката си.

Това се случи в Instagram, където Рабил разгласява за първи път серия от фотоси, на които е с Ванеса Кърби. Под поста той написа, че от първия миг, в който са се срещнали, до всички точки на света, на които са били дружно, животът му е станал по-добър и логичен.
 Споразумението сред Хоакин Финикс и Ванеса Кърби за фотосите на
Удряне, дърпане и изнендващи целувки - съглашението сред Хоакин Финикс и Ванеса Кърби за " Наполеон "

Актьорите са дали всичко от себе си

Преди връзката си с актрисата Пол Рабил бе женен за състезателката по лакрос Кели Бергер от 2014 година до 2017 година Ванеса Кърби пък бе по отношение на сътрудника си Калъм Търнър, която завърши през 2020 година, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР